Ajankohtaista (12)

Oikeasti muuttovalmis kivitalo!

 

Passiivikivitalot Nordic Oy ja Evesa Oy ovat solmineet yhteistyön, joka mahdollistaa yksilöllisten kivitalojen toteuttamisen oikeasti muuttovalmiina yhdellä sopimuksella.

Palvelu tarjotaan tällä hetkellä Uudellamaalla ja Pirkanmaalla pientaloja rakentaville kuluttaja-asiakkaille sekä aluerakentamis- ja rivitalokohteita toteuttaville tahoille.

Passiivikvitalot Nordic Oy on erikoistunut huippuenergiatehokkaiden ja kosteusturvallisten ICF-rakenteisten kivitalojen myyntiin ja toteuttamiseen.

Evesa Oy on erikoistunut aidosti muuttovalmiiden pientalojen myyntiin ja toteuttamiseen hirrestä, puusta sekä kivestä.

 

"Olemme molemmat iloisia, että pystymme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin sekämarkkinoiden kehityssuuntaan.

Nyt myös kivitaloasiakkaat saavat mahdollisuudentoteuttaa hankkeensa haluamallaan tavalla ns. avaimetkäteen periaatteella vaivattomasti,turvallisesti sekä kilpailukykyisesti yhdellä sopimuksella",

toteavat Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtaja Tatu Jokisalo sekä Evesa Oy:n toimitusjohtaja Teemu Ijäs.

 

 

 

 

Lisätietoja antavat:

 

Passiivikivitalot Nordic Oy

 

Tatu Jokisalo

 Toimitusjohtaja

 

0400 735 135

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Evesa Oy

 

Teemu Ijäs

 toimitusjohtaja

 

0400 858 534

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

Pitkän linjan “kivitalomies” ja Pientaloteollisuus PTT ry:n hallituksessa vuosia vaikuttanut Tatu Jokisalo on nimitetty Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi 11.2.2019 alkaen. Entinen toimitusjohtaja Juha-Matti Pajulahti jatkaa yhtiön palveluksessa tuotanto- ja teknisenä johtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Tatun liittyessä mukaan vahvaan ja osaavaan tiimiimme. Selkeätä kasvua haettaessa Tatun kokemuksella ja osaamisella tulee varmasti olemaan suuri merkitys etenkin myynnin ja markkinoinnin sekä brändimme kehityksessä. Menestyminen vaatii saumatonta joukkuepeliä ja tässäkin valossa näen uuden toimitusjohtajamme sopivan loistavasti nykyiseen organisaatioomme”, hallituksen puheenjohtaja Juha-Matti Pajulahti toteaa.

”Olen erittäin vaikuttunut henkilöstömme ammattimaisuudesta ja sitoutuneisuudesta. Asiakaskeskeisen asenteen sekä laadukkaiden tuotteiden ja toimintaprosessien aikaansaama asiakastyytyväisyys on ilahduttavan korkealla tasolla. Tämä luo loistavan pohjan jatkaa yhdessä henkilöstön, asiakkaiden sekä kumppaniverkoston kanssa vaivattoman ja turvallisen asiakaskokemuksen kehittämistä kivirakentamisen toimialalla”, lisää Tatu Jokisalo.

“Tämä on pääomasijoittajan näkökulmasta ehkä sitä palkitsevinta aikaa, kun yhtiö on selvinnyt mittavista uudistuksista ja koko henkilöstö on niistä huolimatta ja niiden vuoksi sitoutuneempaa ja innostuneempaa kuin koskaan. Ilmassa on kevään tuntua. Kasvuun siirryttäessä emme voisi kuvitella parempaa vahvistusta tiimiimme kuin Tatu”, päättää Juha Virkki.

Tatu Jokisalo
Tatu Jokisalo

Lisätietoja antaa:
Tatu Jokisalo, Toimitusjohtaja, 0400 735 135
Juha-Matti Pajulahti, Hallituksen puheenjohtaja, 040 508 1200

Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.7.2018 alkaen yhtiön pitkäaikainen asiakaspalvelujohtaja Juha-Matti Pajulahti.

 

Rakennusinsinööritaustainen Pajulahti on ollut alusta asti mukana kehittämässä passiivienergialuokan kivitaloja Suomeen.

“Reilut 11 vuotta rakennuskonseptin kehityksessä ovat olleet erittäin opettavaisia.

Tullessani nuorena insinöörinä taloon olimme hyvin pieni toimija markkinoilla ja halusimme panostaa voimakkaasti energiatehokkaiden kivitalojen rakentamiseen Suomessa.

Asiakkaiden asumiskokemukset ovat olleet alusta lähtien poikkeuksellisen positiivisia”, tuumaa Pajulahti.

 

“Olen päässyt työskentelemään näiden vuosien aikana monipuolisesti työmaatoiminnan kehityksen, toimitusketjun hallinnan, suunnittelun, suunnitteluosaston johdon sekä sittemmin vahvasti myös myynnin parissa.

Tämä askel tuntuu juuri nyt luontevalta ja otankin erittäin positiivisin mielin uuden tehtävänkuvan vastaan”, Pajulahti toteaa.

 

Suhdanneherkillä pientalomarkkinoilla taloudesta huolehtiminen on poikkeuksellisen tärkeää.

Tätä työtä ja toimitusjohtajan saappaisiin hyppäämistä helpottaa oleellisesti se, että ympärillä on tutut osaavat ydinhenkilöt”, summaa Pajulahti.

 

”Olen erittäin iloinen Jussin astuessa vaativimpiin saappaisiin, sillä hänen kokemuksensa sekä toimialasta että yrityksestä on omaa luokkaansa.

Vaikka arvostamme kokemusta ja pitkäjänteisyyttä, olemme myös aktiivisesti kehittämässä yhtiötä eteenpäin jatkuvasti muuttuvassa markkinassa.

Uskon, että Jussilla tulee olemaan merkittävä panos myös tässä työssä.”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Halme.

Jussi Pajulahti 7 edit 

Lisätietoja antaa:

Juha-Matti Pajulahti, Toimitusjohtaja, P. 040 508 1200

Heikki Halme, Hallituksen puheenjohtaja, P. 040 581 3000

 

Oletko haaveillut asuntomessualueelle muuttamisesta? 

Haemme nyt rakentajia Kouvolan asuntomessuille 2019! 

Kouvolan Pioneeripuiston asuntomessualue - viisi korttelia - 35 pientalotonttia. Pioneeripuistoa palvelevat päivittäistavarakaupat, uimahalli ja muut liikuntapaikat, kirjasto, alakoulut ja päiväkodit sijaitsevat kävelymatkan päässä Korian taajamassa. Kouvolan keskustaan Pioneeripuistosta on n. 6 km:n matka.

Kymijoki, Pioneeripuiston virkistysalue monipuolisine reitteineen, hyvät liikenneyhteydet Kouvolan keskustaan, Lahteen ja pääkaupunkiseudulle, alueen tapahtumat sekä entisen varuskunta-alueen hieno miljöö ovat elementtejä, jotka tekevät Pioneeripuistosta ainutlaatuisen hienon asuinalueen. Pioneeripuiston on valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä eli ns. RKY-aluetta.

Passiivikivitalot on rakentanut yli 10 vuoden aikana Suomen Asuntomessuille jo yli 20 toinen toistaan upeampia ja palkittuja messukohteita. Onko sinun seuraava? Otathan pian yhteyttä jos sinua kiinnostaa asuminen Kouvolan Rykmentinpuiston upealla asuntomessualueella!

Tutustu Kouvolan asuntomessualueen 3D-malliin tästä ja lisää Suomen Asuntomessujen kotisivuilta.

 

 

Oletko aina haaveillut asuntomessualueelle muuttamisesta?

Haemme nyt rakentajia Tuusulan asuntomessuille 2020!

Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuu lähivuosina koti 15 000 ihmiselle. Tuusulan Rykmentinpuistossa kohtaavat elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät. Se on paikka, jossa moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat.

Passiivikivitalot on ollut mukana Suomen Asuntomessuilla jo vuodesta 2008 ja omaa siksi vankan osaamisen juuri messurakentamisesta. Toinen toistaan upeampia ja palkittuja messukohteita on rakennettu jo 18.

Otathan pian yhteyttä jos haluat päästä Tuusulan asuntomessualueelle 2020.

Tuusulan asuntomessuista lisää Suomen Asuntomessujen kotisivuilta.

Passiivikivitalot on Suomen toiseksi suurin kivitalotoimittaja, joka myy toimialansa energiatehokkaimpia omakoti- ja rivitaloja.

Toimintamme kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle aluemyyntipäällikköä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta myynnistä ja näyttöjä työsi tuloksista. Eduksi katsomme rakennusarkkitehdin koulutuksen tai muun aikaisemman kokemuksen rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle edustettavaksesi toimialan energiatehokkaimmat ratkaisut, josta eivät myyntiargumentit lopu kesken. Asiakastyytyväisyytemme on aina ollut toimialansa parhaimmistoa, jonka kehittymiseen pääset itse aktiivisesti vaikuttamaan.

Jos sinulla on aito halu olla mukana luomassa uutta liiketoimintamallia, uudistaa toimialaa ja menestyä, lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi to 12.10.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa Passiivikivitalojen toimitusjohtaja Esa Tommola, puh. 0400 632 600 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sivu 1 / 2

Viimeisimmät uutiset

 • 14 touko

  Oikeasti muuttovalmis kivitalo!

  Oikeasti muuttovalmis kivitalo! Passiivikivitalot Nordic Oy ja Evesa Oy ovat solmineet yhteistyön, joka mahdollistaa yksilöllisten kivitalojen toteuttamisen oikeasti muuttovalmiina yhdellä…
  Lue lisää...
 • 14 helmi

  14.2 Tampere

  Torstaina 14.02.2019  klo 16:30 - 18:30 Ukkospuunkatu 14, 33870 Tampere (opastus paikalle Vuoreksen Puistokadulta) Tervetuloa Passiivikivitaloesittelyyn Tampereelle! Loppuvuodesta 2018 valmistuneessa…
  Lue lisää...

Ota yhteyttä

Passiivikivitalot
Areenakatu 7 lh. 1

37570 LEMPÄÄLÄ

0207 780 444

Löydät meidät myös Facebookista!

asiakaspalvelu(ät)passiivikivitalot.fi

 

 

 

 

 

luotettava kumppani