Tulosta tämä sivu

Tatu Jokisalo Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi

Pitkän linjan “kivitalomies” ja Pientaloteollisuus PTT ry:n hallituksessa vuosia vaikuttanut Tatu Jokisalo on nimitetty Passiivikivitalot Nordic Oy:n toimitusjohtajaksi 11.2.2019 alkaen. Entinen toimitusjohtaja Juha-Matti Pajulahti jatkaa yhtiön palveluksessa tuotanto- ja teknisenä johtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Tatun liittyessä mukaan vahvaan ja osaavaan tiimiimme. Selkeätä kasvua haettaessa Tatun kokemuksella ja osaamisella tulee varmasti olemaan suuri merkitys etenkin myynnin ja markkinoinnin sekä brändimme kehityksessä. Menestyminen vaatii saumatonta joukkuepeliä ja tässäkin valossa näen uuden toimitusjohtajamme sopivan loistavasti nykyiseen organisaatioomme”, hallituksen puheenjohtaja Juha-Matti Pajulahti toteaa.

”Olen erittäin vaikuttunut henkilöstömme ammattimaisuudesta ja sitoutuneisuudesta. Asiakaskeskeisen asenteen sekä laadukkaiden tuotteiden ja toimintaprosessien aikaansaama asiakastyytyväisyys on ilahduttavan korkealla tasolla. Tämä luo loistavan pohjan jatkaa yhdessä henkilöstön, asiakkaiden sekä kumppaniverkoston kanssa vaivattoman ja turvallisen asiakaskokemuksen kehittämistä kivirakentamisen toimialalla”, lisää Tatu Jokisalo.

“Tämä on pääomasijoittajan näkökulmasta ehkä sitä palkitsevinta aikaa, kun yhtiö on selvinnyt mittavista uudistuksista ja koko henkilöstö on niistä huolimatta ja niiden vuoksi sitoutuneempaa ja innostuneempaa kuin koskaan. Ilmassa on kevään tuntua. Kasvuun siirryttäessä emme voisi kuvitella parempaa vahvistusta tiimiimme kuin Tatu”, päättää Juha Virkki.

Tatu Jokisalo
Tatu Jokisalo

Lisätietoja antaa:
Tatu Jokisalo, Toimitusjohtaja, 0400 735 135
Juha-Matti Pajulahti, Hallituksen puheenjohtaja, 040 508 1200